Automobielbedrijf G.J. Kempen B.V. startte in 1967 als verkooppunt voor autobrandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf groeide uit van een quick-service-garage tot een modern en goed geoutilleerd automobielbedrijf dat alles voor u in zijn mars heeft: een showroom met de nieuwste collectie auto's, een ruime keuze uit vele merken occasions en een werkplaats met een team van monteurs die ervaring hebben op het gebied van reparaties en onderhoud van elk automerk.

F. Kempen - Directeur
Allereerst zijn wij specialisten in het automerk Subaru. U kunt echter met elk merk auto bij ons terecht voor verkoop, onderhoud en reparatie.

Tevens zijn wij aangesloten bij Bovag en Bosch Carservice. U bent dus verzekerd van garantie op alle diensten en werkzaamheden die door onze werkplaats worden uitgevoerd. Uiteraard geven wij ook garantie op onze occasions.
Bij een grote beurt van uw auto ontvangt u een jaar lang het Bosch Mobility Programme; pechhulp in heel Europa.

Automobielbedrijf G.J. Kempen B.V. is er voor u! Zes dagen per week bieden wij d.m.v. onze lange openingstijden de mogelijkheid om ook na uw werk langs te komen voor een controle, reparatie en/of onderhoud aan uw auto.

Indien u op zoek bent naar een auto die niet op onze website staat vermeld, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen er bijna altijd voor zorgen dat wij voor u een auto naar uw wens vinden.

Klik hier om direct contact met ons op te nemen.