We werken in een team enthousiaste mensen. Klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid vinden wij noodzakelijk. Daarom waarderen wij de reactie van onze klanten.
U kunt hier uw reactie geven. Uw reactie zal te zien zijn op onze website - tenzij u anders aangeeft - maar is vooral bedoeld om onze diensten steeds af te stemmen op uw behoeften.

Reacties van onze klanten:
Naam: jos Geplaatst op: 17-11-07
hele fijne garage, goede service, klant staat centraal. nemen tijd voor je. meer dan 100% inzet. nog nooit eerder meegemaakt
mensen, bedankt
Naam: Kelly Franssen Geplaatst op: 22-01-07
Wanneer er iets aan de hand is kun je altijd binnenstappen voor advies of een helpende hand.

Ze zijn zelfs goed op de hoogte van de turbomodellen, iets wat bij veel garages ontbreekt. Ik vertrouw ze mijn Impreza GT helemaal toe. Ze hebben er kennis van en zeker weten worden er geen "test"-ritjes mee gemaakt, alleen indien nodig of wanneer gevraagd.

Succes met de nieuwe site trouwens! Ziet er goed uit.
Naam: Anoniem Geplaatst op: 24-11-06
ik wil alleen even zeggen dat ik erg tevreden ben over kempen. ik ben al jarenlang klant en ben van plan dit nog lang te zijn.
Naam: Sander Geplaatst op: 22-11-06
Ik wordt altijd snel geholpen bij Kempen. Een reparatie laat nooit snel op zich wachten en gebeurt gewoon goed.
Naam: erwin Geplaatst op: 22-11-06
Ik ben al ruim 20 jaar met mijn vrouw en kinderen klant bij de fa. Kempen, hetgeen voor iemand die toch al niet zo vaak naar dezelfde garages, kappers, winkels e.d. gaat, toch een teken is dat de service die de fa Kempen met zijn sympathieke en zeer hulpvaardige medewerkers verleent een zeer grote pluim verdient
Toon minder reacties.